Ny film udfolder skandalerne i kulissen på 90’er-serien ’Saved By the Bell’

Ny film udfolder skandalerne i kulissen på 90’er-serien ’Saved By the Bell’

90’er-komedieserien ’Saved by the Bell’ – som mange nok kender under den danske titel ’Fede fritimer’ – fulgte en gruppe high school-elever og alt det drama, der nu følger i kølvandet på den slags.

Og nu kommer filmen, der går bag kulisserne. ’The Unauthorized Saved By the Bell Story’ skal portrættere skuespillernes stormombruste liv som ungdomsstjerner, skriver Rolling Stone. I 2009 udkom en af seriens hovedrolleindehavere Dustin Diamonds bog ’Behind the Bell’, som afslørede alt fra seksuelle eskapader til stofmisbrug under optagelserne.

Filmen er baseret på netop Diamonds bog i kombination med spritnye interviews. Og ’Saved by the Bells’ oprindelige caster Robin Lippin har fundet de nye ansigter til rollelisten. Dylan Everett skal spille Zack, Sam Kindseth spiller Screech, Julian Works gør den som A.C., og hvad pigerne angår ses Alyssa Lynch som TIffani-Amber Thiessens Kelly, Tiera Skovbye som Jessie og endelig Taylor Russell McKenzie som Lisa.

Filmen får premiere i USA den 1. september.

Læs også: Se listen: Her er vinderne af Critic’s Choice Television Awards

Læs også: N.W.A.-film endelig på plads med cast og premieredato

Læs også: ‘True Blood’-musical i støbeskeen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af