’Predator’ får reboot af actionkomedie-kongen Shane Black

’Predator’ får reboot af actionkomedie-kongen Shane Black

Macho-actionfilmen ’Predator’ fra 1987, hvor Arnold Schwarzenegger jagtes rundt i junglen af et væsen fra det ydre rum, får nu et reboot af 20th Century Fox, skriver The Hollywood Reporter.

Men inden vi alle sammen ryster næven i raseri over Hollywoods forfladigelse af de gamle 80’er-klassikere, bør det nævnes, at det bliver den skarpe manuskriptforfatter og instruktør Shane Black, der er hyret som tovholder på det nye ’Predator’-projekt.

Black var den højst betalte manuskriptforfatter i 90’erne og var inden sin instruktørdebut på den glimrende ’Kiss Kiss Bang Bang’ nok mest kendt for drejebøgerne til ’Dødbringende våben’-serien.

Black skal skrive den overordnede historie til den kommende film og derefter overdrage opgaven til en anden manusforfatter, hvorefter det forventes, at han selv fortsætter som instruktør.

Det er ikke Shane Blacks første omgang med ’Predator’, for under produktionen til den originale film ville Fox gentagne gange have Black til at forbedre deres færdige manuskript, men han takkede nej. Han har dog den mindre rolle som ’Hawkins’ i filmen fra 1987.

Læs også: Ryan Gosling og Russell Crowe i kikkerten til Shane Blacks mordmysterie

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af