Ryan Gosling og Russell Crowe i kikkerten til Shane Blacks mordmysterie

Ryan Gosling og Russell Crowe i kikkerten til Shane Blacks mordmysterie

Shane Black har ikke ligefrem spyttet film ud efter sin succesdebut som instruktør, ’Kiss Kiss Bang Bang’ fra 2005. Faktisk er det kun blevet til ’Iron Man 3’ fra sidste år, som han både skrev og instruerede. Men nu begynder han at røre på sig igen.

For flere år siden skrev Black, som definerede action-komedien i 80’erne og 90’erne med manuskripter til film som ’Dødbringende våben’ og ’The Last Boy Scout’, manuskriptet ’The Nice Guys’ sammen kollegaen Anthony Bagarozzi . Men det er først nu, der pustes liv i projektet igen, skriver thewrap.com.

De afslører, at Black har udset sig et par vægtigere herrer til hovedrollerne: Oscar-vinderen Russell Crowe og hjerteknuseren Ryan Gosling.

Filmen foregår i 70’ernes Los Angeles og handler om to alkoholiserede detektiver, der mødes i forbindelse med en pornostjernes selvmord. I vaskeægte noir-stil udvikler dramaet sig til et langt større mysterium af mordkonspirationer rodfæstet i den amerikanske bilindustri.

Crowe og Gosling er endnu ikke officielt bekræftet til filmen, da planlægningen kan ramle sammen med Crowes kommende instruktørdebut, ’The Water Diviner’. Men der er al mulig grund til at krydse fingre.

Læs også: Video: Se klip fra Ryan Goslings syrede instruktør-debut

Læs også: Nicolas Winding Refn forsvarer sønderskudt Ryan Gosling

Læs også: Video: Se Jorden blive skabt i Darren Aronofskys ‘Noa’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af