‘Sherlock’ vender tilbage til jul næste år

‘Sherlock’ vender tilbage til jul næste år

Det har gennem noget tid rygtedes, at næste omgang af den glimrende BBC-genfortolkning af Sherlock Holmes’ eventyr med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman ville blive en julespecial på et enkelt afsnit.

De første tre sæsoner har ellers bestået af tre afsnit i spillefilmlængde ad gangen, men nu får vi altså et solo-mellemspil, som vi dog må vente lidt endnu på. Mange havde nemlig håbet, at episoden ville komme allerede denne jul, men nu antyder Freeman, der spiller Dr. Watson i serien, i et interview med The Telegraph, at afsnittet først kommer næste jul, i 2015.

Det er da også et par travle herrers kalendre, der skal forenes. Martin Freeman spiller både en hovedrolle i tv-serien ‘Fargo’ og i ‘Hobbitten’-filmene, mens Cumberbatch også har været en af de mest ombejlede skuespillere de senere år.

Om ‘Sherlock’ vender tilbage til en fuld fjerde sæson, er endnu uvist.

Læs også: 10-seriesæsoner vi vil have til Danmark – NU!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af