Spoiler alert: ’Game of Thrones’ dropper stærkt omtalt twist fra bøgerne

Spoiler alert: ’Game of Thrones’ dropper stærkt omtalt twist fra bøgerne

NB! Læs kun videre, hvis du har set fjerde sæson af serien, kan leve med en lille risiko for, at en begivenhed i femte sæson bliver røbet, ikke har planer om at læse bøgerne, eller bare er ligeglad.

’Game of Thrones’-fans over hele verden sad klistret til skærmen under fjerde sæsons finale. Men nogle fans – dem, der har læst bøgerne – sad tilbage med en vis undren: ’Lady Stoneheart’ dukkede nemlig ikke op!

Lady Stoneheart er øgenavnet for Catelyn Stark, efter hun er vendt tilbage fra de døde. I bøgerne vender Zombie-Stark hævntørstigt tilbage for at myrde de folk, der har krænket hende og hendes familie. Ifølge flere af bøgernes fans er dette twist ét af de bedste i hele serien og åbner op for en stribe af drastiske følger, skriver zap2it.com.

Men nu tyder det på, at Lady Stoneheart slet ikke er en del af serien. Under et interview med Entertainment Weekly aflivede skuespillerinden Michelle Fairley i hvert fald tilsyneladende muligheden.

»Karakteren er død. Hun er død«, siger hun kort og kontant og forklarer, hvorfor serien må ofre nogle af de saftigste udfoldelser.

»Man respekterer forfatternes beslutning. De kan ikke være 100 procent tro mod bøgerne. Det er umuligt – de har kun 10 timer per sæson. De er nødt til at holde det dramatisk og spændende, og uvedkommende ting på vejen forsvinder til fordel for kvaliteten af den geniale serie«.

’Game of Thrones’ femte sæson begynder optagelser i juli og får premiere i foråret 2015.

Læs også: De bedste ‘Game of Thrones’-karakterer i den nye sæson – og et par der skal tage sig lidt sammen

Læs også: Syv serier, der kan udfylde (lidt af) tomrummet efter ‘Game of Thrones’

Læs også: Stephen King er »meget jaloux« på ‘Game of Thrones’-forfatter George R. R. Martin

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af