Stephen King »meget jaloux« på ’Game of Thrones’-forfatter George R. R. Martin

Stephen King »meget jaloux« på ’Game of Thrones’-forfatter George R. R. Martin

Succesforfatteren Stephen King er mest kendt for sine mareridtsfremkaldende gyserromaner som ’Carrie’, ’Ondskabens Hotel’ og ’It.’. Han er dog også tv-serie-buff, og nu søger King inspiration fra en helt bestemt, ligeledes succesfuld kollega.

»Jeg vidste, at George R. R. Martin havde skrevet et par episoder af ’Game of Thrones’, og jeg var meget jaloux«, fortæller forfatteren til latimes.com.

King har derfor nu været flittig i manuskriptudviklingen af CBS’s ’Under the Dome’, som er baseret på en roman af King selv.

Serien, hvis pilotepisode blev instrueret af Niels Arden Oplev, handler om den lille landsby Chester Mill, hvor en gigantisk, gennemsigtig og uigennemtrængelig kuppel pludselig afskærer beboerne fra resten af verden.

»Jeg ved, det er en lang roman«, fortæller Stephen King til Buzzfeed.com, »men den strækker sig over meget kort tid. Så da de kom til mig med tv-serien og sagde: ’Hvis serien er en succes, vil vi have den til at strække sig over måneder og år’, tænkte jeg: ’Oh man, det er dét, jeg ville fra starten!«

Anden sæson, som King altså har været dybt involveret i, har premiere 30. juni.

Læs også: To ting, forfatteren bag ‘Game of Thrones’ gerne ville lave om ved serien

Læs også: Syv serier, der kan udfylde (lidt af) tomrummet efter ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af