Steven Spielberg spytter to film ud i rap

Steven Spielberg spytter to film ud i rap

Steven Spielberg nærmer sig de 70, men er tilsyneladende ikke i nærheden af at være pensionsklar. Til gengæld holder instruktøren lange ferier, hvorefter han vender stærkt tilbage med indtil flere storfilm i træk.

Nu ser det ud til, instruktøren gentager sit tofilms-mønster med sin kommende ’BFG’ og et unavngivent projekt om den kolde krig, skriver latimes.com.

I går afslørede DreamWorks, at instruktøren begynder produktionen af sin koldkrigsthriller, der med Tom Hanks i hovedrollen er sat til premiere i oktober 2015. Blot ti måneder efter forventes Spielbergs filmatisering af Roald Dahls børnebog ’BFG’, der handler om en forældreløs pige og en drømmesamlende, venlig kæmpe, at få premiere. En film, der skrives af ’E.T.’-manuskriptforfatter Melissa Mathison.

Tidligere gav Spielberg os ’The Terminal’, ’War of the Worlds’ og ’München’ i løbet af kun 18 måneder, hvorefter han holdt en treårig pause, lavede ’Indiana Jones og krystalkraniets kongerige’, holdt pause igen, og så kom med ’War Horse’, ’Tin Tin: Enhjørningens hemmelighed’ og ’Lincoln’ inden for et år.

Læs også: Steven Spielberg tændt på at genindspille musical-klassiker

Læs også: Bryan Cranston skal spille præsident i Spielberg mini-serie

Læs også: Se alien-prototyperne til Spielbergs forliste ‘Night Skies’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af