Swinton, Fiennes og en behændig overraskelse med i ny Coen-film

Swinton, Fiennes og en behændig overraskelse med i ny Coen-film

Udfaldet er ofte ret forudsigeligt, når instruktørbrødrene Joel og Ethan Coen sætter gang i casting-karrusellen, men det var nu ingen stor overraskelse, at Josh Brolin og George Clooney tidligere blev hæftet på rollelisten til den kommende komedie ’Hail Caesar!’.

Nu har filmen, der foreløbigt kun er i forberedelsesstadiet, så tilføjet yderligere tre store stjerner, skriver slashfilm.com, og denne gang er der større overraskelser i spil.

Coen-alumni Tilda Swinton skal spille en Hollywood-sladderdronning, mens Coen-novice Ralph Fiennes skal spille studiedirektøren Laurence Lorenz. Det mest overraskende er dog, at vi kommer til at se Channing Tatum i rollen som en »Gene Kelly-type« i den sidste film i Coen-brødrenes uofficielle »idiot-trilogi« (efter ’O Brother Where Art Thou?’ og ’Intolerable Cruelty’).

Tatum fortsætter således en efterhånden flot track record, eftersom hans de senere år også har arbejdet med instruktører som Bennett Miller og Steven Soderbergh.

’Hail Caesar!’ fortæller historien om Hollywood-fixeren Eddie Manix, hvis job gik ud på at arrangere, holde rede på og primært rydde op efter stjernernes fuck-ups – alt fra sexskandaler til benhårde forbrydelser og stofmisbrug.

Læs også: Se den første teaser til Coen-brødrenes ‘Fargo’-serie

Læs også: Josh Brolin og George Clooney klar til Coen-brødrenes næste film

Læs også: Coen-brødrene brygger på komedie om Hollywood-snavs

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af