’The Interview’ fordømmes af Nordkorea

’The Interview’ fordømmes af Nordkorea

Sidst Seth Rogen og Evan Goldberg rystede en film ud af ærmet, spillede en håndfuld skuespillere dem selv, og under alle plathederne var der i ’This Is the End’ en selvironisering over glorificeringen af Hollywood-stjerner.

I deres kommende film, ’The Interview’, har Rogen og Goldberg vovet sig ud i en komedie om Nordkorea, som allerede er blevet genstand for kontrovers. Rogen og James Franco spiller to talkshow-værter, der får lov at interviewe Nordkoreas leder Kim Jong-Un og af CIA får til opgave at myrde lederen, når nu de alligevel er på de kanter.

Administrerende direktør for The Centre for North Korea-US Peace, Kim Myong-chol, er ikke just begejstret for filmen, skriver telegraph.co.uk. Men han prøver at vende den til en USA-kritik snarere end en kritik af Nordkorea.

»Der er en særlig ironi i handlingen, som viser desperationen hos den amerikanske regering og det amerikanske samfund«, fortæller den nordkoreanske talsmand og trækker paralleller til USA’s voldelige fortid.

»En film om et mord på en udenlandsk leder spejler dét, USA har gjort i Afghanistan, Irak, Syrien og Ukraine«.

Kim Myoung-chol tilføjer desuden, at Hollywood-film er fyldt med mord og henrettelser, hvilket er grunden til, at han foretrækker britiske film.

»James Bond er en god karakter, og de film er meget mere fornøjelige«, siger han.

’The Interview’ får dansk premiere i oktober.

Læs også: Trailer: Seth Rogen og James Franco vil snigmyrde nordkoreansk diktator i ny crazy-komedie

Læs også: Video: Se James Franco og Seth Rogen gøre grin med Kanye

Læs også: Seth Rogen laver film om Sega-Nintendo-krig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af