’The Interview’ fremprovokerer krigstrusler fra Nordkorea

’The Interview’ fremprovokerer krigstrusler fra Nordkorea

Tidligere på ugen så vi den første nordkoreanske kritik af Seth Rogen og James Francos kommende komedie ’The Interview’, og nu blusser den tilsyneladende kraftigt op. En talsmand fra det nordkoreanske udenrigsministerium tager nemlig nu deciderede trusler i brug.

I ’The Interview’ spiller de to Hollywood-stjerner et par journalister, der skal interviewe Kim Jong-un, men får ordre fra CIA om at myrde ham under besøget.  Som det ses i traileren lægger filmen ikke fingre imellem i beskrivelsen af det nordkoreanske samfund.

»At lave og udgive en film for at skade vores højeste leder er den mest åbenlyse terrorisme, og det vil absolut ikke blive tolereret«, udtaler talsmanden til den koreanske nyhedsstation KCNA og tilføjer:

»Hvis den amerikanske administration tillader og forsvarer visningen af filmen, vil en nådesløs modforanstaltning forekomme«.

Selvom det umiddelbart lyder som en krigstrussel, bevarer Seth Rogen roen på Twitter og joker videre:

»Normalt vil folk først slå mig ihjel for min film, efter de har betalt 12 dollars for den«.

Filmen får premiere herhjemme 16. oktober, med mindre Tredje Verdenskrig forhindrer det.

Læs også: Trailer: James Franco og Seth Rogen vil snigmyrde nordkoreansk diktator

Læs også: ‘The Interview’ fordømmes af Nordkorea

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af