To ting, forfatteren bag ‘Game of Thrones’ gerne ville lave om ved serien

To ting, forfatteren bag ‘Game of Thrones’ gerne ville lave om ved serien

George R. R. Martin – manden bag ‘Game of Thrones’-bøgerne – spiller en stor rolle i udformningen af HBO-serien og har tæt dialog med hovedforfatterne David Benioff og D.B. Weiss.

Men det betyder ikke, at Martin er 100 procent tilfreds med alt i og omkring serien.

I et nyt interview med New York Times peger forfatteren på to ting, han godt kunne have forestillet sig anderledes. Here goes:

1. ANTALLET AF AFSNIT I HVER SÆSON
»Jeg ville ønske, at vi havde flere afsnit (end de aktuelle 10, red.). Jeg ville elske at have 13 afsnit. Med 13 afsnit ville vi kunne inkludere mindre scener, som vi var nødt til at klippe ud, scener, der gør historien dybere og rigere«.

2. JERNTRONENS UDSEENDE
»Det er et glimrende design, og den har fungeret godt for serien. Der er kopier og papirvægte af den i tre forskellige størrelser. Alle kender den. Jeg elsker den. Jeg har alle de kopier lige her på min hylde«.

»Men det er ikke den Jerntrone, jeg ser, når jeg skriver på ‘The Winds of Winter’ (den kommende bog i serien, red.). Det er ikke den Jerntrone, jeg vil have mine læsere til at se. Den måde, tronen er beskrevet på i bogen… kæmpe, kraftig, mørk, forskruet, med den stejle jerntrone foran, det høje sæde fra hvilket kongen ser ned på alle i salen. Min trone er et krumbøjet bæst, der skuler over tronsalen, grim og assymetrisk. HBO-tronen er slet ikke på den måde«.

Læs også: ‘Game of Thrones’-forfattere – vi slutter efter syv eller otte sæsoner

Læs også: 10 grunde til, at du skal se ‘Game of Thrones’

Læs også: Anmeldelse af den nye sæson ‘Game of Thrones’

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af