Trailer: Se Owen Wilson og Zach Galifianakis i ‘Mad Men’-bagmands første film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Matthew Weiner. Medvirkende: Owen Wilson, Zach Galifianakis, Amy Poehler. Premiere: 22. august i USA, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Det er altid interessant at se, hvordan en tv-auteur forvalter sin succes fra din lille skærm i sin debut på det store lærred. ‘Mad Men’-hovedforfatter Matthew Weiner kommer nu med sin første spillefilm, ‘Are You Here’, og lige umiddelbart er det måske ikke helt, hvad man havde forestillet sig af manden bag det ambitiøse og stillige serie-fænomen.

2. Men det betyder jo ikke nødvendigvis, at filmen bliver dårlig. Den fik dog en noget lunken modtagelse på sidste års Toronto-festival, men siden har Matthew Weiner faktisk klippet filmen markant om, og han har selv udtalt, at det er en meget anderledes film, der får premiere, end den der blev vist på festivalen.

3. Om man sluger traileren, afhænger nok meget af ens forhold til Zach Galifianakis, der i høj grad ser ud til at spille Zach Galifianakis i denne film. Det kan blive anstrengende. Omvendt er Amy Poehler med, hvilket i sig selv betyder, at filmen skal ses.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af