Tre nye navne klar til Copenhagen Comedy Festival

Tre nye navne klar til Copenhagen Comedy Festival

Copenhagen Comedy Festival løber af stablen 23. september til 27. oktober, og festivalen har allerede præsenteret hovednavnet Stephen Merchant (Ricky Gervais’ makker på ‘The Office’ og ‘Extras) og komikere som Jack Dee og Pam Ann.

Nu er tre nye navne tilføjet line-up’et. Jim Breuer har tidligere været fast medlem på sketch-showet Saturday Night Live, er kendt for filmen ‘Half Baked’ (billedet) og er med på Comedy Centrals liste over de 100 bedste stand up-komikere nogensinde. Whitney Cummings var en hovedfolkene bag komedieserien ‘2 Broke Girls’ og har været med til at skrive Comedy Central’s populære roasts af kendte personligheder. Og Reginald D. Hunter er blevet et stort navn i England med sine provokerende shows.

Jim Breuer: Bremen Teater 22. oktober.

Whitney Cummings: Bremen Teater 18. oktober.

Reginald D. Hunter: Lygten Station 17. oktober.

Læs mere om Copenhagen Comedy Festival og køb billetter HER.

Læs også: ‘The Office’-bagmand kommer til Danmark

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af