’True Blood’-musical er i støbeskeen

’True Blood’-musical er i støbeskeen

Vi troede, det snart var slut med shapeshifters, vampyrer og telepatiske evner, da HBO annoncerede, at ’True Bloods’ nært forestående syvende sæson var den sidste. Men nu er der håb for alle truebies, skriver slashfilm.com.

Seriens komponist Nathan Barr arbejder på en ’True Blood’-musical, og han har præsenteret idéen til HBO og seriens skaber Alan Ball. ’True Bloods’ vampyr Bill, spillet af Stephen Moyer, har også haft en finger med i spillet og hjalp Barr med præsentationen. I januar hentydede Moyer desuden, at der kunne blive en film at glæde sig til i sommeren 2016, skrev examiner.com.

Barr indrømmer, at det bliver en udfordring at inkludere alle syv sæsoner af serien, og derfor vil musicalen tage udgangspunkt i »hjertet af serien«. Om HBO vil give grønt lyst til projektet, kan kun tiden vise.

’True Bloods’ syvende og sidste sæson får premiere på HBO Nordic d. 23. juni.

Læs også: Darren Aronofsky laver sci-fi serie til HBO

Læs også: Ny HBO-komedie med Danny McBride på vej

Læs også: Casey Affleck i ny HBO-serie med Brad Pitt og Edward Norton i kulissen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af