Trailer: Lone Scherfigs ‘The Riot Club’

Lone Scherfigs kommende 'The Riot Club' afdækker den engelske overklasses mørke sider på Oxford University.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Lone Scherfig. Medvirkende: Max Irons, Douglas Booth, Sam Clafin, Jessica Brown Findlay.

Tre trailer-tanker:

1. Danske Lone Scherfig bliver i det engelske efter ‘An education’ og ‘One day’ med sin nye film ‘The Riot Club’, om en gruppe priviligerede unge mænd på Oxford University. Filmen er baseret på teaterstykket ‘Posh’, der tilgengæld er løst baseret på historier om broderskabet Bullingdon Club på Oxford, som både David Cameron og Londons borgmester Boris Johnson engang var medlemmer af. Umiddelbart et interessant oplæg for en film om den engelske overklasses mørkere sider.

2. Et hold af lovende unge engelske skuespillere leder castet, deriblandt Max Irons (søn af Jeremy Irons) og Douglas Booth, Burberry-modellen som blev skuespiller. Jessica Brown Findlay, kendt som uheldige lady Sybil fra ‘Downton Abbey’, leverer kvindeligt modspil. Lone Scherfig viste med ‘An education’ hvor dygtig hun er til at skildre den svære overgang fra ung til voksen, og det lover godt for eksekveringen af denne historie om de vilde unge, hvis livsstil løber af sporet.

3. ‘Døde poeters klub’, ‘School ties’, ‘The emperor’s club’, ‘Cracks’ – der er noget ganske særligt over de vellykkede film, der foregår på colleges og kostskoler, hvor venskaber formes i forberedelsen på voksenlivets ansvar og den verden, der venter uden for skolens mure. Forhåbentlig skriver ‘The Riot Club’ sig ind på denne liste, i den absolut mørke ende.

‘The Riot Club’ afventer dansk premieredato, men kommer i biograferne i England til september.

Læs også: Se traileren til Susanne Biers ‘En chance til’ med Nikolaj Coster Waldau

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af