Bradley Cooper og Sienna Miller i parisisk madfilm

Der er guf for både film - og gastronomifans i det kommende kokke-drama 'Adam Jones', indspillet i Paris.
Bradley Cooper og Sienna Miller i parisisk madfilm

Det bliver en film efter René Redzepis hjerte: Instruktør John Wells (‘August: Osage County’) har endnu engang samlet et forrygende cast, og er netop påbegyndt indspilningerne på ‘Adam Jones’, en film om en særligt talentfuld, om end plaget stjernekok i en feteret Michelin-restaurant i Paris.

Den temperamentsfulde Adam Jones har haft det hele og tabt det på gulvet igen, og må således kæmpe sig op igennem den parisiske restaurantverden, på jagt efter sin tredje Michelin-stjerne såvel som kærligheden, i form af den skønne Helene (Sienna Miller).

Bradley Cooper, som meget passende taler flydende fransk, spiller Adam Jones (oprindeligt var rollen tiltænkt Keanu Reeves, besynderligt nok), mens Uma Thurman (‘Kill Bill’), Alicia Vikander (’En kongelig affære’), Omar Sy (’De urørlige’), Emma Thompson (’Saving Mr. Banks’), Daniel Brühl (’Rush’) og Jamie Dornan (Christian Grey i ’50 shades of Grey’) fuldender det yderst lovende, amerikansk-europæiske cast.

’Adam Jones’ har forventet premiere i 2015.

Læs også: Se den første trailer til ’50 shades of Grey’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af