Flot ‘American Horror Story’-promo er et overbevisende falsum

'Falsk' teaser-trailer skaber fanhysteri på nettet – men er den nu også så falsk igen?
Flot ‘American Horror Story’-promo er et overbevisende falsum

En besynderlig ting skete denne uge i serieland:

FX lancerede tilsyneladende sin første promo-trailer for ’American Horror Story: Freakshow’, den fjerde sæson af gyserserien, som ofte har fået ’Hannibal’s narrestreger til at ligne ’Bamses billedbog’.

Du kan se promoen her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Få dage senere kom det imidlertid frem, at promo-traileren er fake, skabt af en superfan med en usædvanligt veludviklet filmisk sans. (Giv knægten/pigen et job i Hollywood, nu!)

Men, men. Rygterne vil, at FX blot forsøger at dække over det faktum, at promo-traileren blev lækket for hurtigt, og at her i virkeligheden rent faktisk er tale om et officielt AHS-produkt.

’American Horror Story: Freakshow’ bliver hovedrolleindehaver Jessica Langes sidste sæson, og kommer til at foregå i 1950’erne i Florida, hvor Lange er leder af et omrejsende freakshow-cirkus. Velkendte AHS-spillere som Evan Peters, Taissa Farmiga, Lily Rabe og Sarah Paulson er bekræftet på rollelisten.

Serien får premiere til oktober.

Læs også: Vi kårer: Halvårets 10 bedste dramaserier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af