Manden bag ‘Spring Breakers’ skriver gangsterfilm til Robert Pattinson

Manden bag ‘Spring Breakers’ skriver gangsterfilm til Robert Pattinson

Robert Pattinson er i den grad ved at genopfinde sig selv.

Med ‘Twilight’-franchisen afskrev mange ham som seriøs skuespiller, men de seneste år har han vist, at hans hjerte måske i virkeligheden ligger i de skæve arthouse-projekter. Han har spillet med i David Cronenbergs ‘Cosmopolis’, og under Cannes-festivalen i maj høstede han roser for sine roller i hele to film: Samme instruktørs Hollywood-satire ‘Maps to the Stars’ og David Michôds western-drama ‘The Rover’.

Og nu har en anden af verdens fremtrædende artfilm-instruktører så også fået øjnene op for Pattinson. Harmony Korine har været poster boy for den poetiske, barske, energiske indie-film, siden han skrev manuskriptet til ‘Kids’ i 90’erne, og siden har han slået sit navn fast med film som ‘Julien Donkey-Boy’, ‘Gummo’ og senest ‘Spring Breakers’.

Nu arbejder han så på en gangsterfilm, som han skriver direkte til Robert Pattinson. Og det siger noget om Pattinsons dedikation til de skæve projekter, at han, ifølge Indiewire, selv ringede og introducerede sig til Korine. Det gav pote, og nu kan vi se frem til filmen, som vi endnu ikke ved meget om, andet end at den skal foregå i Miami.

Pattinson er i øvrigt også på vej med roller i film af Werner Herzog, Anton Corbijn og Oliver Assayas.

Læs også: Se Robert Pattinson i traileren til ‘Maps to the Stars’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af