Se traileren til ’50 Shades of Grey’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Sam Taylor-Johnson. Medvirkende: Dakota Johnson, Jamie Dornan.

Tre trailer-tanker:

1. Hvad. Har. Casting. Folkene. Tænkt.

2. Suk.

3. Det er svært at mønstre megen begejstring over disse første klip fra ’50 shades of Grey’, filmen baseret på den engelske førstegangsforfatter E.L. James’ overvældende populære erotiske roman fra 2011 (som siden er blevet til en trilogi).

Bogen, som oprindeligt er udsprunget af James’ fan-fiction-historier om ’Twilight’-karaktererne Edward og Bella, var et ufrivilligt morsomt stykke litterært candyfloss, og desværre tegner filmen til at ville gå sit forlæg i bedene scene for scene.

Havde man da så i det mindste anstrengt sig en smule for at caste en rigtig mand i rollen som den guddommeligt smukke og farligt (der blev sagt farligt!) forførende Christian Grey. Og havde Sam Taylor-Johnson dog bare ikke skudt sin film så den mest af alt ligner en klinisk parfumereklame.

Man kan håbe, at ’50 Shades of Grey’ vil begejstre de mest inkarnerede fans af romantrilogien (og dem er der immervæk over 100 millioner af på verdensplan, hvis man skal tro bogsalget) og nysgerrige teenagepiger med blussende kinder, men i filmisk forstand ser Sam Taylor-Johnsons pæne S&M-romance ikke ud til at nå klaverscenen fra ’Pretty Woman’ til sokkeholderne.

’50 Shades of Grey’ får premiere d.12. februar 2015.

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau er tilbage i dansk film i ‘En chance til’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af