Trailer: Angelina Jolies ’Unbroken’ ligner en tidlig Oscar-favorit

Angelina Jolie har som instruktør skabt en storladen 2. Verdenskrigs-film baseret på virkelige hændelser.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Angelina Jolie. Medvirkende: Jack O’Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund. Premiere: December.

Tre trailer-tanker:

1. Der er masser af patos i fortællingen om virkelighedens Louis Zamperini, en Olympisk mester og soldat under 2. Verdenskrig, som sensationelt overlevede 47 dage i redningsbåd efter at hans fly blev skudt ned – blot for at blive samlet op af den japanske hær og smidt i fangelejer i Japan. Angelina Jolies film er baseret på forfatter Lauren Hillenbrands populære bog ’Unbroken’ om Zamperini, og traileren lægger op til et klassisk amerikansk helte-epos.

2. Billederne er flotte og historien burde sælge sig selv – men hvorfor skal vi endnu engang trakteres med denne form for overdrevent storladen baggrundsmusik, der snarere vækker minder om den noget klæg ’Pearl Harbour’ end ’Letters from Iwo Jima’? Skru en kende ned for det belærende helte-soundtrack, i det mindste til vi kan få lov til at se hele filmen.

3. Skønt traileren lige akkurat balancerer på kanten af det let kvalme og det fængende, har vi forhåbninger om at Angelina Jolie forstår at udligne de to i den endelige film. Og så burde det hjælpe gevaldigt, at selveste Coen-brødrene Joel og Ethan har skrevet manuskriptet til ’Unbroken’. Den voldsomt politisk bevidste og humanitære forkæmper Jolie har tidligere stået bag kameraet på ’In the land of blood and honey’, om krigen i Bosnien, der ikke blev en udpræget succes, for at sige det mildt. Men når intentionerne er gode …

Læs også: Se traileren til Ridley Scotts kommende bibel-opus, ‘Exodus: Gods and Kings’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af