Trailer: Få første smugkig på sidste kapitel af ‘Hobbitten’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vakte med god grund kritik, da Peter Jackson besluttede sig for at lade filmatiseringen af Tolkiens 300-siders bog om Hobbitten fordele sig på tre film over i alt godt ni timer.

De to første film i serien har da heller ikke tildraget sig samme opmærksomhed, som instruktørenes ‘Ringenes herre’-film gjorde i starten af årtusindet, og de har da også modtaget blandede anmeldelser.

Men nu er tredje film på vej, ‘Hobbitten: Femhæreslaget’ (‘The Hobbit: Battle of the Five Armies’), og det skal blive spændende at se, om den byder på så meget krigspatos og drama, at den bliver højdepunktet i trilogien. Tjek den første trailer til filmen ovenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af