Trailer: Gwyneth Paltrows lillebror laver sci-fi spækket med talent

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Jake Paltrow. Medvirkende: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Michael Shannon, Kodi Smit-McPhee. Premiere: Uvist.

Tre trailer-tanker:

1. ‘Young Ones’ fik verdenspremiere på Sundance-festivalen, hvor den generelt fik pæne anmeldelser. Den er instrueret af Gwyneth Paltrows lillebror, Jake Paltrow, som også står bag manuskriptet. Det er hans anden spillefilm og ligner en rigtigt ambitiøs af slagsen.

2. Det er en slags western-sci-fi-film, som tilsyneladende kommer med et gennemført fremtidsunivers, hvor vandmanglen er så eklatant, at landskabet er desperat afsvedent og menneskene lige så. Som fan af såvel rå westerns som fabulerende sci-fi er der umiddelbart meget at komme efter.

3. Filmen har samlet noget af det største talent, der er i den yngre generation i Hollywood lige nu: Elle Fanning (‘Super 8’, ‘Somewhere’), Kodi Smit-McPhee (‘The Road) og Nicholas Hoult (‘A Single Man’, ‘Warm Bodies’). Og de flankeres  af den altid fængslende Michael Shannon (‘Revolutionary Road’, ‘Boardwalk Empire’, ‘Take Shelter’). I sig selv nok til, at ‘Young Ones’ skal ses.

Læs også: De mest lovende mandlige skuespillere under 30

Læs også: De største kvindelige skuespillere under 30

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af