Trailer: Reese Witherspoon går walkabout i ‘Wild’

  Instruktion: Jean-Marc Vallee. Medvirkende: Reese Witherspoon, Gaby Hoffmann, Laura Dern, Michiel Huisman, Charles Baker, Kevin Rankin og Thomas Sadoski. Premiere: December i USA.

Tre trailer-tanker:

1. Trods sit lyserøde image har Reese Witherspoon adskillige gange bevist, at hun er en særdeles stærk skuespillerinde, i film som ’Walk the line’ (der sikrede hende en Oscar), ’Mud’ og den oversete, men ganske små-geniale 90’er-film ’Freeway’ (seriøst, grav den frem). I ’Wild’ spiller Witherspoon virkelighedens forfatterinde Cheryl Strayed, som efter sin mors død, en skilsmisse og et heroinmisbrug drager ud på en 1.100 mil lang og ikke helt ufarlig travetur langs USA’s vestkysts Pacific Crest Trail.

2. Cheryl Strayeds selvbiografiske oplæg til ’Wild’ handler om at se sine indre dæmoner i øjnene og finde fred med sig selv i en turbulent verden, så der er alt mulig grund til at forvente en rørende kraftpræstation fra Reese Witherspoon, som da også i traileren her krænger hjerte og sjæl ud i vildnisset. Tør man håbe på en feministisk udgave af ’Into the wild’? Uanset hvad ligner ’Wild’ en oplagt Oscar-kandidat til næste år.

3. ’Wild’ er instrueret af ’Dallas Buyers Club’-instruktøren Jean-Marc Vallee, hvilket ikke just får vores forventninger til filmen til at dale. Og så trækker det også op for sanserne, at Becks stemningsfulde ’Turn away’ smyger sig om trailerens lydspor.

Læs også: Stjerneparade i ny film fra Joel og Ethan Coen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af