Casper Christensen arbejder på amerikansk tv-serie

Casper Christensen arbejder på amerikansk tv-serie

Casper Christensen er ved at få indtil flere fødder inden for i det amerikanske film- og tv-miljø. ‘Klovn’ er ved at blive genindspillet på amerikansk, og i foråret kom det frem, at den danske komiker er medforfatter på Sacha Baron Cohens kommende film, ‘The Lesbian’.

Og nu får Casper Christensen så endnu en stor chance i USA. Ifølge Deadline.com er han nemlig  en af hovedforfatterne bag en ny komedieserie for den amerikanske kanal FX, og det er netop arbejdet på ‘The Lesbian’, der har født det nye projekt.

Danskeren skriver nemlig filmen sammen med Ant Hines, en af Sacha Baron Cohens mangeårige samarbejdspartnere. Og det er Hines, Casper Christensen skal arbejde sammen med på den nye serie. Trioen fuldendes af komikeren Lucy Punch, der også skal spille hovedrollen som en britisk expat, der for at få et greencard i USA gifter sig med en fange på dødsgangen. Hun regner naturligvis med, at han hurtigt vil være ude af billedet – indtil han bliver benådet i sidste øjeblik og derefter banker på hos sin nyslåede hustru.

Umiddelbart virker FX som det helt rigtige sted for sådan en komikerdrevet serie. Det er også her, Louis CK laver sin fremragende ‘Louie’.

Læs også: Fem essentielle klip med Louis CK

Læs også: Jalousi, joketyveri og fordrukne tweets – Louis CK’s venner og fjender

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af