Endelig: Joachim Triers Jesse Eisenberg-film går i optagelse

Endelig: Joachim Triers Jesse Eisenberg-film går i optagelse

Det har været en lang og besværlig proces for Joachim Trier at skaffe penge sin første engelsksprogede film, ‘Louder Than Bombs’.

For et par år siden faldt finansieringen til jorden kort før den planlagte optagelsesstart med Jesse Eisenberg, Gabriel Byrne og Isabella Huppert i hovedrollerne. Men tidligere på året forlød det, at pengene nu var kommet i hus, og det stjernebesatte cast formentlig var intakt, bortset fra at Eisenberg var en smule usikker på grund af sin rolle i den kommende ‘Batman vs. Superman’.

Men skulle der være nogen tvivl tilbage om filmens tilblivelse og Eisenbergs medvirken, kan den nu manes til jorden. Den New York-bosiddende kulturjournalist Mark Harris har postet et billede på Twitter (se det i fuldt format nedenfor), hvor filmholdet søger en barneudgave af Jesse Eisenberg til optagelser i New York i oktober. Opslaget så han foran en synagoge på Upper West Side.

Så hvis du kender en Eisenberg-lignende 6-10-årig i New York, er det om at slå til, for ‘Louder Than Bombs’ er et af de mest spændende kommende filmprojekter alene på grund af instruktøren bag.

Joachim Trier har lavet to af de bedste film i de senere års europæisk film, ‘Reprise’ og ‘Oslo, 31. august’. Der er nu gået tre år siden sidstnævnte, og det norske stortalent havde næppe regnet med, at der skulle gå så lang tid til hans næste film. En af de væsentligste årsager til forsinkelsen er formentlig, at han har villet fastholde director’s cut på sin film, hvilket ikke er standard i USA.

Mens vi venter på ‘Louder Than Bombs’, kan vi fornøje os med Triers medmanuskriptforfatter Eskil Vogts første spillefilm som instruktør, den fremragende ‘Blind’, som får premiere i de danske biografer i dag.

Læs også: Anmeldelse af ‘Blind’

Læs også: Eskil Vogts overraskende forbilleder

Joachim Trier casting

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af