Hør Robin Williams tale ud om sine dæmoner

Hør Robin Williams tale ud om sine dæmoner

Morgenens triste nyhed om, at Robin Williams er død, og at der angiveligt er tale om et selvmord, har sandsynligvis chokeret mange. Men den populære komiker og skuespiller kæmpede i årtier med sine dæmoner.

Williams led i 70’erne og 80’erne under et alkohol- og kokainmisbrug, og så sent som i 2003 havde han et treårigt tilbagefald, inden han atter indskrev sig på en afvænningsklinik.

Robin Williams gav et sjældent nedtonet og ærligt interview til sin komikerkollega Marc Marons ‘WTF’-podcast i 2010, hvor han i sit eget hjem taler ud om sin skilsmisse, utroskab, depression og et livslangt misbrugsproblem. Hvis man søger svar på, hvordan hans liv kunne ende så sørgeligt, finder man måske nogle af dem her.

Hør det ærlige interview med Robin Williams HER.

Har du ikke tidligere lyttet til WTF-podcasten kan vi varmt anbefale at dykke ned i arkivet. Over de seneste fem år har Marc Maron haft lange, ærlige samtaler med komikere som Louis C.K., Zach Galifianakis, Mel Brooks, Mike Meyers og John Oliver, skuespillere som Bryan Cranston, John Hamm, Ben Stiller og Lena Dunham, og musikere som Nick Cave, Fiona Apple, John Cale, Josh Homme, Jack White og Iggy Pop.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af