Paul Giamatti slutter sig til filmen om N.W.A

Paul Giamatti slutter sig til filmen om N.W.A

Paul Giamatti virker en anelse malplaceret i en film om tidlig west coast-rap, men ikke desto mindre er han nu castet til filmen om N.W.A, ’Straight Outta Compton’. Dog skal han ikke spytte rim, men derimod spille N.W.A’s manager Jerry Heller, skriver The Hollywood Reporter.

Det bliver øjensynligt ikke en af Giamattis mest sympatiske roller, da Jerry Heller er kendt for at have haft en finger med i bandets opløsning. Hvordan ’Straight Outta Compton’ fortæller historien bliver spændende at se, da både Dr. Dre og Ice Cube er tilknyttet som producere.

Dermed kommer der noget, der tilnærmelsesvist ligner stjernedrys over filmen, der ellers hidtil har castet ukendte folk i hovedrollerne. Således skal både Eazy-E og Dr. Dre spilles af mindre navnkundige skuespillere, mens rollen som Ice Cube er gået til isterningens egen søn.

Optagelserne er allerede i gang, og filmen har premiere om et års tid.

Læs også: N.W.A.-film endelig på plads med cast og premieredato

Læs også: Chris Pratt kan Eminems vers fra ‘Forgot About Dre’ udenad

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af