’School of Rock’ genopstår som tv-serie

’School of Rock’ genopstår som tv-serie

’School of Rock’ fra 2003, Richard Linklaters succesfulde bud på en film i den mere kommercielle afdeling, ser nu dagens lys som tv-serie, skriver The Hollywood Reporter.

Det sker på tv-kanalen Nickelodeon, der har bestilt en hel sæson med det samme, uden at se noget pilot-afsnit først.

Det er da heller ikke hvem som helst, børne- og ungdomskanalen har bestilt serien af. Som executive producers er selvsamme Linklater samt den oprindelige films producer, Scott Rudin, en af de helt store kanoner i Hollywood.

Serien skal følge samme karakter, Dewey Finn, som Jack Black spillede med dedikeret fandenivoldskhed i originalen. Vi kommer således igen til at se den selverklærede rockstjerne-i-svøb tage til takke med et vikarjob som musiklærer – for selvfølgelig at gøre det på sin helt egen måde. Det er endnu ikke meldt ud, hvem der skal træde i Blacks store fodspor.

Med serien fortsætter Nickelodeon en trend, der går ud på at føre film fra det store lærred til fjernsynsskærmen. I samme boldgade som ’School of Rock’ har vi set komedieserien ’Bad Teacher’, der dog blev lukket allerede efter første sæson.

Bedre er det gået serier, der har forholdt sig mere løst til forlægget, ikke mindst Fx’ 10-afsnits-serie ’Fargo’ inspireret af Coen-brødrenes univers.

Læs også: 10 film, vi gerne vil se som tv-serier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af