Taylor Kitsch tilbudt rollen i genindspilning af ’The Raid’

Taylor Kitsch tilbudt rollen i genindspilning af ’The Raid’

Taylor Kitsch fik sit gennembrud i den Emmy-vindende tv-serie, ’Friday Nights Lights’, men er siden da sprunget ud som full-blown actionhelt.

Kitsch har de seneste år skrevet ’John Carter’ og ’Lone Survivor’ på cv’et, og nu er han castet til genindspilningen af den indonesiske kampsportsfilm, ’The Raid’.

Tidligere gik der rygter om, at enten Hemsworth-brødrene eller Frank Grillo skulle spille hovedrollen, men ifølge The Wrap ser den nu ud til at tilfalde  Kitsch, der i øjeblikket er i forhandlinger med produktionsselskabet Screen Gems.

’The Raid’ er en genindspilning af den indonesiske martial arts-film, der tog pusten fra publikum med sine virtuose kampsportsscener. Patrick Hughes, der snart er aktuel med ’The Expendables 3’, står bag kameraet, mens Brad Ingelsby, der tidligere på året havde premiere på Christian Bale-thrilleren ’Out of the Furnace’, står for manuskriptet.

Filmen handler om et S.W.A.T.-team, der skal infiltrere en 30 etagers høj, kaotisk bygning regeret af gangstere.

Om Hughes og Kitsch kan finde den samme balance mellem Bruce Lee-action og rå realisme, som den originale fik ros for, må tiden vise.

’The Raid 2’ havde premiere på CPH PIX tidligere på året. Og har du endnu ikke set den første film, kan den findes på Netflix.

Læs også: Anmeldelse af ’The Raid 2’

Læs også: Anmeldelse af ’Lone Survivor’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af