’The Strain’ og ’Rectify’ er sikret endnu en sæson

’The Strain’ og ’Rectify’ er sikret endnu en sæson

Tv-land er et sted, der som så meget andet går i cirkler. Således nærmer vi os så småt den såkaldte pilot season i USA, hvor utallige nye serier bliver smidt op af væggen for at se, om de sidder fast.

’Sommerserierne’, altså de serier, der kører i de normalt mindre populære sommermåneder, er hermed ved udgangen af deres sæson. Det betyder som sædvanligt, at nogle af disse serier i disse dage bliver forlænget med et år mere, mens andre får sparket.

En af de, der kan se frem til endnu en sæson, er Guillermo del Toros ’The Strain’. Præsidenten for FX, John Landgraaf, har udtalt, at ’The Strain’ har været en både kunstnerisk og kommerciel succes, og at kanalen aldrig var i tvivl omkring serien.

Udover del Toro er også ’Lost’-medskaber Carlton Cuse blandt seriens kreative kræfter, mens Corey Stoll, kendt som problematisk politiker i ’House of Cards’, ses i hovedrollen.

Af andre gode nyheder i samme boldgade kan det også nævnes, at Sundance TV har forlænget den glimrende serie ’Rectify’ til en tredje sæson. Det afdæmpede drama fortæller historien om mand, der efter 19 år på dødsgangen bliver lukket ud. Men hvordan kommer man videre, når store dele af den lille by, man bor i, stadig tror man dræbte sin kæreste for 19 år siden?

Læs også: Corey Stoll går fra ’House of Cards’ til ’Homeland’

Læs også: 10 nye seriesæsoner, vi vil have til Danmark – NU!

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af