Trailer: Birgitte Hjort spiller over for Antonio Banderas i ny robotfilm

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Gabe Ibánez. Medvirkende: Antonio Banderas, Birgitte Hjort Sørensen, Dylan McDermott, Melanie Griffith. Premiere: Amerikansk premiere den 10. oktober, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Birgitte Hjort Sørensen kan være godt på vej mod sit internationale gennembrud. Vi skrev tidligere på sommeren, at hun har fået roller i både ’Pitch Perfect 2’ og et HBO-drama lavet af Martin Scorsese og Mick Jagger, så fremtiden ser lige nu lys ud for danskeren. Kan hun holde gryden i kog, kan vi være godt på vej til at få den næste kvindelige Hollywood-dansker i sporet efter Connie Nielsen.

2. Spansk film er ikke det, vi ser mest af på de hjemlige breddegrader, mens broderlandet Mexico til gengæld er buldret frem de seneste år. Dog kommer der i ny og næ en stærk genrefilm ud af landet, og ’Automata’ ligner én af dem. Vi er i 2044, så naturligvis er robotter en fast bestanddel i verden. Og på trods af et smalt budget i sci-fi-sammenhæng er grafikken overbevisende.

3. Mens præmissen ikke er synderligt original, er det en type film, vi sjældent ser med et europæisk mærkat. ’I, Robot’ har allerede tiårsjubilæum, så hvorfor ikke vende det klassiske spørgsmål om fri vilje og kunstig intelligens igen. Traileren byder blandt andet på et herligt skud futuristisk lommeeksistentialisme, da Banderas siger, at robotten blot er en maskine: »That’s like saying you’re just an ape«. Nailed it.

Læs også: Birgitte Hjort Sørensen skal være med i ny HBO-serie fra Scorsese og Mick Jagger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af