Trailer: Mænd, kvinder og smartphones i Jason Reitmans dystre nye film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Jason Reitman. Medvirkende: Adam Sandler, Jennifer Garner, Ansel Elgort, Dean Norris. Premiere: Amerikansk premiere den 3. oktober, dansk premiere endnu uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Der er ikke meget reel plotinformation at hente i traileren til Jason Reitmans kommende film, ’Men, Women & Children’. I stedet er den en æterisk størrelse, der giver en klar idé om filmens tematik og stemning. For begge er kodeordet ’dyster’. Ulykkelige og paranoide mennesker, der lever igennem deres smartphone, præger næsten samtlige billeder. Ingen snakker sammen, og al kommunikation foregår over mobilen.

2. Reitman forener normalt det komiske og dramatiske, men her er der øjensynligt ikke meget humor til at bløde op for det tragiske. Hvor både ’Juno’, ’Up in the Air’ og ’Young Adult’ fandt det sjove i det grimme, er der her gennemgående sortsyn. Mon traileren dækker over genuine grin i selve filmen? Det er nok tvivlsomt.

3. Adam Sandler spiller en ægtemand, der leder efter kærlighed hos computeren i stedet for hos konen. Sandler har tidligere forsøgt sig i de mere alvorlige roller, allerbedst i P.T. Andersons ’Punch-Drunk Love’. Mens han nok aldrig bliver verdens bedste skuespiller, kan han altså sagtens spille den sære, ødelagte mand. Flere roller af den slags ville være yderst velkomne, så man slipper for alt for meget pruttehumor-Sandler.

Læs også: Anmeldelse af ‘Labor Day’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af