Trailer: Nicolas Cage i semi-plagiat på HBO’s ‘The Leftovers’

Instruktion: Vic Armstrong. Medvirkende: Nicholas Cage, Chad Michael Murray, Lea Thompson. Premiere: 3. oktober, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Vidste man ikke bedre, skulle man tro, ‘Left Behind’ var en (humorforladt) spoof på HBO’s nye serie ‘The Leftovers’. I begge historier forsvinder en del af befolkningen pludseligt og uforklarligt, men hvor Damon Lindelofs mørke serie beskæftiger sig med de psykologiske og eksistentielle konsekvenser af en sådan begivenhed, ligner Vic Armstrongs film – ud fra traileren at dømme – en relativt banal thriller-action-film sat delvist i en rystet flysimulator.

2. Om kort tid kan vi herhjemme se Nicolas Cage i en af karrierens bedste roller i David Gordon Greens ‘Joe’, men gode gamle Cage er stadig en notorisk humørspiller. Her ligner det, at han kører sit mest flæbende rutine-ansigt af, og hvis de replikker, traileren serverer, hører til filmens bedste, vil vi nødig se de værste.

3. Selve traileren er i øvrigt tydeligt inspireret af stemningen i traileren til ‘The Leftovers’, der bød på James Blakes ‘Retrograde’. Her er det Civil Twilights ‘Letter From the Sky’, der skabe atmosfære. Men os narrer de ikke. Vi kan næsten kun blive positivt overraskede af ‘Left Behind’.

Læs også: Se traileren til ‘The Leftovers’

Læs også: Anmeldelse af ‘The Leftovers’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af