Video: Chris Pratt kan Eminems vers fra ‘Forgot About Dre’ udenad

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chris Pratt har fået sit helt store gennembrud som Peter Quill – kendt (af ham selv, primært) under navnet Star-Lord – i ‘Guardians of the Galaxy’, mens fans af tv-serien ‘Parks and Recreation’ selvfølgelig har kendt til hans uomtvistelige komiske talent i mange år.

Pratt har en sjælden evne til både at udløse grin og stor sympati hos publikum, en evne, han også viser i de interviews, han har givet i forbindelse med Marvel-filmen – især i dette nye radio-interview med DJ Whoo Kid.

Her bliver han udfordret til at bevise sin påstand om, at han og vennerne lyttede til Dr. Dres ‘2001’ hver dag, mens de røg hash på Maui, og at han derfor kan hvert et ord på albummet. Hvorefter han helt lydefrit gengiver Eminems vers fra ‘Forgot About Dre’.

Chris Pratt, we wanna be like you.

Læs også: Anmeldelse af ‘Guardians of the Galaxy’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af