Video: Se alle dødsfald i Quentin Tarantinos film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Quentin Tarantinos oeuvre er ikke just filmhistoriens mindst blodige. Det har der vist aldrig været tvivl om, men her er bevismaterialet: En fire minutter lang video, der viser samtlige grumme dødsfald i hans film, fra ’Reservoir Dogs’ til ’Django Unchained’.

Så vil du gense Vincent Vega og Jules Winnfield skyde først og stille spørgsmål bagefter og The Bride hugge hovederne af talløse japanere – uden at blive afbrudt af fjollede ting som plot og dialog – er det her det sker. Mellem pistolskud og sværdhug bliver der selvfølgelig også plads til et par biluheld og kvælninger.

Hele herligheden er naturligvis tilsat dejlig popmusik i form af sangen ’Didn’t I (Blow Your Mind This Time)’, der også bruges i ’Jackie Brown’. Jamen så er vi da i stødet før Tarantinos kommende western, ’The Hateful Eight’.

Læs også: Tarantino begynder optagelser til ’The Hateful Eight’

Læs også: Quentin Tarantino fortæller Robert Rodriguez om karrieren

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af