‘Bourne’-instruktør koblet på ny Jonah Hill-DiCaprio-film

‘Bourne’-instruktør koblet på ny Jonah Hill-DiCaprio-film

Leonardo DiCaprio og Jonah Hill høstede – fortjent – store roser for deres sammenspil i Martin Scorseses ‘The Wolf of Wall Street’.

Og de arbejder allerede på deres næste fælles projekt. Det er en filmatisering af en Vanity Fair-artikel om sikkerhedsvagten Richard Jewell, der i 1996 fejlagtigt blev udpeget som gerningsmand for bombeangrebet under OL i Atlanta i 1996.

Jewell var jaget vildt af medier og FBI, og var det ikke for hans partnerskab med en excentrisk sydstatsadvokat, havde han nok aldrig reddet skindet. Man kan jo nok regne ud, hvordan rollefordelingen vil være mellem DiCaprio og Jonah Hill.

Og nu ser det ud til, at der også er kommet en instruktør til projektet. I hvert fald har ingen ringere end Paul Greengrass udvist stor interesse for at hoppe ombord. Hans seneste film var kidnapningsdramaet ‘Captain Phillips’ med Tom Hanks, ligesom han er manden bag indtil flere af ‘Bourne’-filmene. Tidligere stod han også bag mesterværket ‘Bloody Sunday’ og 11. september-filmen ‘United 93’.

Han lyder således som det helt rigtige valg til filmen, der som flere af hans andre er bygget på autentiske begivenheder.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af