Casting-nyheder: Aaron Paul, Peter Dinklage, Elisabeth Moss med flere

Casting-nyheder: Aaron Paul, Peter Dinklage, Elisabeth Moss med flere

En række skuespillere har fundet ud af hvad deres kommende projekter bliver.

Aaron Paul, bedst kendt som Jesse Pinkman i ’Breaking Bad’, skal spille med i den overnaturlige thriller ’The 9th Life of Louis Drax’. Den er instrueret af Alexandre Aja, der på amerikansk grund tidligere har lavet film som ’The Hills Have Eyes’ og ’Piranha 3D’, men altså denne gang får en Emmy-vinder i sit cast.

Elisabeth Moss, fra ’Mad Men’ og ’Top of the Lake’, skal spille over for Robert Redford og Cate Blanchett i ’Truth’, der handler om skandalen, der opstod, da det kom frem, at George W. Bush havde fået særbehandling, så han undgik at blive sendt til Vietnam. Moss’ skema ser ganske pakket ud, og man kan spekulere i, om det er grunden til, at Rachel McAdams nævnes som favorit til at tage rollen i næste sæson af ’True Detective’.

Også Peter Dinklage, Tyrion Lannister i ’Game of Thrones’, er i spil til nye spændende roller – som en mand ved navn Shorty i periode-krimidramaet ’The Thicket’.

Endelig skal Riley Keough spille hovedrollen i antologiserien ’The Girlfriend Experience’, der bygger på Steven Soderberghs film fra 2009 af samme navn. Soderbergh producerer, mens Amy Seimetz skriver og instruerer serien.

Læs også: Casting-nyheder: Nye stjerner til film af Coen-brødrene, Joachim Trier og ’The Hangover’-instruktør 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af