David Fincher instruerer hele første sæson af HBO’s ’Utopia’

David Fincher instruerer hele første sæson af HBO’s ’Utopia’

David Fincher kommer snart med sin ventede ’Kvinden der forsvandt’, men derefter vender han tilbage til tv-fronten, denne gang med meget mere instruktørarbejde, end han havde i ’House of Cards’. Der var han konceptuerende instruktør på de første to afsnit, mens han skal instruere hele første sæson af HBO’s ’Utopia’, fortæller han til The Guardian.

‘Utopia’ bygger på en engelsk serie af samme navn, der har kørt to sæsoner på engelsk tv. Den følger en gruppe mennesker, der får fingre i en kult-tegneserieroman med titlen ’The Utopia Experiments’, som har forudset en lang række katastrofer. Gruppen forsøger af afværge katastroferne, men bliver  jagtet af en organisation kendt som The Network.

Gillian Flynn, forfatteren bag både bogen og filmmanuskriptet ’Kvinden der forsvandt’, skal være producer på ’Utopia’ sammen med Fincher. Optagelserne starter i 2015, og Fincher afslører samtidig, at han endnu ikke har planer for sit næste filmprojekt og således kan  dedikere sig 100 procent til serien.

Læs også: David Fincher arbejder på noir-krimi for HBO

Læs også: Hør Trent Reznors dystre soundtrack til Finchers ‘Kvinden der forsvandt’

Læs også: Fincher – ‘The Game’ var en fejl

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af