David Fincher: ’The Game’ var en fejl

David Fincher: ’The Game’ var en fejl

David Fincher er instruktøren bag mesterlige film som ’Seven’, ’Fight Club’, ’Zodiac’ og ’The Social Network’. En film, der dog ofte glemmes, når filmskaberens oeuvre gennemgås, er ’The Game’.

Nu indrømmer Fincher i et interview med Playboy, at filmen er en plet på hans cv. Han fortæller, at Ceán Chaffin, der både er Finchers kone og producer, advarede ham mod at lave filmen.

»Set i bakspejlet havde min kone ret. Vi kunne ikke finde ud af tredje akt, og det er min fejl, fordi jeg tænkte, at hvis vi bare beholdt foden på speederen, så skulle filmen nok blive befriende og sjov«.

»Jeg ved, hvad jeg kan lide, og hvis der er én ting, jeg holder af, så er det ikke at kunne regne en film ud. Men i disse tider er det svært at overbevise publikum om at give sig hen. De vil se hele filmen i en 90-sekunders trailer«.

’The Game’ blev lavet midt imellem de to nyklassikere ’Seven’ og ’Fight Club’. Filmen har Michael Douglas i hovedrollen som forretningsmanden, der bliver rullet ind i et slags reality spil, som efterhånden får overtaget i hans liv.

Læs også: David Fincher arbejder på noir-krimi-serie for HBO

Læs også: Derfor valgte David Fincher Ben Affleck til sin nye film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af