George Clooney laver film om engelsk hacking-skandale

George Clooney laver film om engelsk hacking-skandale

Det var en skandale af de større, da den engelske tabloidavis News of the World i 2011 blev afsløret i at have hacket politikere, kendte og katastrofeofres telefoner. Det førte til fængselsdomme på redaktionsgangen, og avisens ejer, mediemogulen Rupert Murdoch, tog konsekvensen og lukkede den gamle avis.

Autentiske skandaler er altid grobund for en spændende film, og det bliver nu også tilfældet for denne. Tilmed bliver det ingen ringere end George Clooney, der skal styre tøjlerne på projektet. Han sætter sig i instruktørstolen og fungerer også som producer med sin faste partner Grant Heslov.

Hvorvidt duoen også skal skrive manuskriptet til filmen, som de har for vane med de film, Clooney instruerer, vides endnu ikke. Men historien bygger på et bogforlæg af journalisten Nick Davies, der i seks år efterforskede avisen og deres lyssky metoder.

Endelig er der heller ikke noget ude om, hvorvidt vi kommer til at se Clooney selv på lærredet. Han har indtaget forholdsvis store roller i alle de fem film, han indtil nu har instrueret, så ud fra det perspektiv er oddsene gode.

Læs også: Josh Brolin og George Clooney klar til Coen-brødrenes næste film

Læs også: Anmeldelse af ‘Monumenternes mænd’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af