George Clooney modtager ærespris ved Golden Globes

George Clooney modtager ærespris ved Golden Globes

Der er endnu omtrent fire måneder til den næste Golden Globe-uddeling den 11. januar 2015, men allerede nu er det kommet frem, at George får overrakt en ærefuld særpris. Nærmere bestemt Cecil B. DeMille-prisen, som honorerer en enestående karriere, hvilket Clooney efterhånden må siges at have haft. Således er han ud over sit gennembrud som skuespiller med tv-serier som ’Roseanne’ og ’Skadestuen’ for omkring 25 år siden også blevet kendt som en særdeles respekteret instruktør, manuskriptforfatter og producer.

Clooney er allerede indehaver af tre Golden Globes for sine præstationer som skuespiller. Han vandt for sine roller i både ’The Descendants’ i 2011, ’Syriana’ i 2005 og ’O Brother, Where Art Thou’ i 2000. Han vandt ligeledes en Oscar for sin birolle i Stephen Gaghans ’Syriana’, mens han også modtog en af slagsen som producer for Ben Afflecks ’Argo’.

Da Woody Allen vandt Cecil B. DeMille-prisen ved dette års Golden Globes, var han som altid ved den slags et no show, hvorfor Diane Keaton modtog den for ham. George Clooney er kendt som en noget mere social type, som man nok kan forvente vil komme og hente sin pris. Og Hollywood elsker at se Clooney charmere løs på scenen, hvilket da heller ikke skal undervurderes som årsag til, at man har lyst til at hædre ham.

Læs også: George Clooney tager et smut forbi ’Downton Abbey’

Læs også: George Clooney laver film om engelsk hacking-skandale

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af