Kæmpe Scorsese-film tilføjer Bobby Cannavale til rollelisten

Kæmpe Scorsese-film tilføjer Bobby Cannavale til rollelisten

Bobby Cannavale ser ud til at være godt på vej til at skrive sig ind i en eksklusiv klub af Martin Scorseses foretrukne skuespillere. Denne klub tæller også levende legender som Robert De Niro, Joe Pesci og Harvey Keitel, og nu ser alle fire ser ud til at skulle mødes i filmen ‘The Irishman’, som Scorsese har arbejdet på i mange år. Det afslører en anden legende, nemlig Al Pacino, der også står til at deltage i stjernebraget, til The Daily Beast under den aktuelle Toronto Film Festival.

Cannavale spillede med i tredje sæson af den Scorsese-producerede ’Boardwalk Empire’ og er senest blevet rapporteret til at spille den mandlige hovedrolle i et nyt HBO-projekt. Det er det endnu unavngivne 1970’er-musikdrama, som Scorsese og manuskriptforfatter (og ’Boardwalk Empire’-ophavsmand) Terence Winter arbejder på, med Mick Jagger som producer.

Robert De Niro, Joe Pesci og Harvey Keitel har alle medvirket i nogle af Scorseses bedste film, eksempelvis ’Taxi Driver’, ’Goodfellas’ og ’Casino’. Til gengæld har Scorsese aldrig arbejdet med Al Pacino, der i stedet kan mødes med Robert De Niro på det store lærred igen, som han gjorde med stort held i Michael Manns ’Heat’ fra 1995 og knap så meget held i Jon Avnets ’Righteous Kill’ fra 2008.

Læs også: Kvindelig hovedrolle fundet til Scorsese og Mick Jaggers rock’n’roll-drama

Læs også: Birgitte Hjort Sørensen skal spille med i Scorsese og Mick Jaggers HBO-serie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af