Matt Damon vender tilbage til ’Bourne’-serien

Matt Damon vender tilbage til ’Bourne’-serien

Efter en afstikker vender Matt Damon nu tilbage som den menneskelige dræbermaskine i ’Bourne’-serien.

Efter 2012-filmen ’The Bourne Legacy’, hvor Damon blev afløst af Jeremy Renner, skulle den femte film i serien oprindelig have haft premiere til næste sommer, stadigt med Renner i hovedrollen som superagenten, skriver Deadline.com. Tidligere på året blev denne film dog rykket af dengang uvisse årsager.

Universal Studios afslører nu, at grunden var, at de gerne vil have Damon tilbage i serien. Damon har tidligere udtrykt, at han kun ville vende tilbage, hvis manuskriptet holdt et høj niveau. Producerne udskød derfor filmen et helt år.

Men det er ikke kun Damon, der er tilbage ved roret. Også Paul Greengrass, instruktøren bag ’The Bourne Supremacy’, ’The Bourne Ultimatum’ og senest ’Captain Philips’, er tilbage bag kameraet.

Den britiske instruktør har tidligere vist, at han har et skarpt øje for at fange de moralske dilemmaer i det aktuelle amerikanske samfund, og med sit karakteristiske kameraarbejde, der får de danske dogmefilm til at se polerede ud, kan vi forvente endnu en actionfilm i højt tempo.

Fortsættelsen til spinoff-filmen, ’The Bourne Legacy’ med Jeremy Renner og ’Fast & Furious’-instruktøren Justin Lin, er stadig på tapetet, men har dog måttet gøre plads til det oprindelige makkerpar. En premieredato for Bourne-bastarden er derfor uvis.

Læs også: ’Bourne’-instruktør koblet på ny Jonah Hill-DiCaprio-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af