McNulty og Stringer Bell bliver genforenet

McNulty og Stringer Bell bliver genforenet

Okay, det er måske ikke lige den genforening, vi kunne have drømt om – men lidt har også ret. For første gang siden ‘The Wire’ skal Dominic West og Idris Elba, der spillede to af seriens stærkeste karakterer, McNulty og Stringer Bell, nemlig være med i samme film.

Det bliver dog kun deres stemmer, der genforenes. Filmen er nemlig ‘Finding Dora’, opfølgeren på Pixars fantastiske ‘Finding Nemo’ fra 2003.

»Vi er begge to med i opfølgeren til ‘Finding Nemo’, så den optager vi«, fortæller Dominic West i et interview med Shortlist. »Jeg er i ret jævnlig kontakt med en masse af fyrene fra ‘The Wire’ – mange af dem er gudforældre til mine børn, så jeg elsker dem højt«.

Hvilke figurer West og Elba lægger stemme til, er endnu uvist. Men de får følgeskab af andre prominente skuespillere som Ellen DeGeneres, Willem Dafoe, Diane Keaton og Albert Brooks. ‘Finding Dora’, som har den glemsomme guldfisk fra første film i fokus, får amerikansk premiere 17. juni 2016, så der er god tid til at varme op med de klassiske Stringer-McNulty-opgør i ‘The Wire’.

Læs også: Se traileren til tv-serien ‘The Affair’ med Dominic West

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af