Ny serie genforener ‘Lost’-skaber med manden bag Sawyer

Ny serie genforener ‘Lost’-skaber med manden bag Sawyer

Carlton Cuse var sammen med Damon Lindelof hovedforfatter på ‘Lost’, og mens Lindelof har fået et flot comeback med HBO-serien ‘The Leftovers’, er også makkeren nu på vej med en ny fortælling i tv-serie-land.

Serien hedder ‘Colony’ og foregår i Los Angeles efter en mystisk besættelse. Hovedpersonen er eks-FBI-agenten Will Bowman, der for at beskytte sin familie tvinges til at samarbejde med besættelsesmagten om at nedkæmpe en oprørsstyrke inden for kolonien. Og nu er skuespilleren til netop denne rolle fundet, skriver Deadline.com.

Det bliver Josh Holloway, som de fleste nok vil kende som enspænderen Sawyer i ‘Lost’, og ‘Colony’ bliver således lidt af en genforening. Ifølge Deadline.com har Holloway fået tilbudt adskillige tv-piloter siden ‘Lost’, men dette er kun den anden, han har takket ja til. Den første var ‘Intelligence’, som blev godkendt som serie.

Om det samme overgår ‘Colony’, der laves for USA Network, afhænger af pilotens kvalitet. Men det lover godt, at instruktøren på dette første afsnit bliver Juan José Campanella, som stod bag den mesterlige argentinske Oscar-vinder ‘Øjnenes hemmelighed’.

Læs også: 10 år efter ‘Lost’ – hvad blev der af dem?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af