Trailer: Hårdtpumpet kontraspionage i fjerde sæson af ’Homeland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfatter: Alex Gansa, Howard Gordon. Medvirkende: Claire Danes, Mandy Patinkin, Rupert Friend, Corey Stoll. Premiere: 5. oktober i USA, dansk premiere på DR.

Tre trailer-tanker:

Spoiler alert: Stop her, hvis du ikke har set de tre første sæsoner af ’Homeland’.

1. Denne forlængede trailer af fjerde sæson af ’Homeland’ indeholder en del scener, vi allerede har set i den korte version. Dog er der altså lidt mere tid at fortælle på, og vi får nu et reelt indblik i forholdet flere af karaktererne imellem i denne halve reboot-sæson. I centrum står selvfølgelig stadig Carrie Matheson, formidabelt spillet af Claire Danes. Hun er flankeret af velkendte Saul Berenson og Peter Quinn, der spilles af Mandy Patinkin og Rupert Friend. Endelig indtager det nye ansigt Corey Stoll, kendt fra ’House of Cards’ og ’The Strain’, en ganske stor rolle, som chefen for den CIA-post i Pakistan, Carrie udstationeres på.

2. Den mest overskyggende karakter er dog stadig ham, der glimrer ved sit fravær. Nicholas Brody er af gode grunde ikke med i fjerde sæson, mens også hans familie er blevet skrevet ud. Hans navn bliver hverken nævnt eller alluderet til i løbet af trailerens to minutter, men til gengæld får en helt bestemt baby lidt skærmtid. Mens Carrie stadig prøver at redde verden, er hendes kærlighedsbarn med Brody øjensynligt hendes dårlige samvittighed. Grædende Carrie hører vist ikke bare fortiden til.

3. Ikke desto mindre virker fjerde sæson som en højoktan spændingssag, der ligner en slags tilbagevenden til første sæsons form – minus kærlighedsplottet. Carrie er ikke på en rolig station i Tyrkiet, som hun ellers fik tilbudt sidst i tredje sæson. Det havde nok været det rigtige træk i forhold til barn og privatliv, men den slags går naturligvis ikke i en tv-serie. I stedet er hun i Afghanistan og Pakistan, hvor noget så aktuelt som en dronebombe er det, der sparker sæsonen i gang. Det ser ud til, at kontraspionage og en etisk undersøgelse af den moderne krigs væsen er byggestenene i den kommende sæson. Vi vil glæde os til at se med!

Læs også: Corey Stoll går fra ’House of Cards’ til ’Homeland’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af