Trailer: ’Hunger Games’-knægt møder Benicio del Toro som kokainkonge i den colombianske jungle

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Andrea Di Stefano. Medvirkende: Benicio del Toro, Josh Hutcherson, Claudia Traisac. Premiere: Verdenspremiere på Toronto Film Festival den 6. september, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Benicio del Toro er for sej, og hele Pablo Escobars liv og virke som kongen af coke lader til at være sket, kun for at del Toro kunne portrættere ham på film. Oscar-vinderen del Toro formår at ligne helt forskellige mennesker i næsten alle film, han er med i. Tænk bare på hans kamæleonroller i ’The Usual Suspects’ og ’Sin City’, hvor han nærmest er ukendelig. I ’Escobar: Paradise Lost’ har han tillagt sig et fuldskæg og noget sul på kroppen, men virker stadig lige så overbevisende som altid.

2. Mens ’Hunger Games’ var mere til de store end de små børn og voldsom nok på sin egen måde, bliver Josh Hutcherson her kastet for løverne i en autentisk historie, der byder på masser af voksenelementer. Således spiller han en ung studerende, der rejser til Columbia og forelsker sig i en lokal pige. Der er bare det, at hun er Pablo Escobars niece, og dermed vikles Hutchersons kønne ansigt ind i begivenheder, han nok godt kunne have været foruden.

3. Fans af tv-serien ’Entourage’ må være ved at gå ud af deres gode skind i disse dage. For en uges tid siden skrev vi her på sitet, at Martin Scorsese måske skal lave en film om punkbandet The Ramones, en plottråd i HBO-serien, der sluttede i 2011. Nu kommer så en film om Pablo Escobar, der til forveksling ligner projektet ’Medellín’, et centralt forløb i seriens fjerde sæson. ’Medellín’ blev et flop i serien, men selv om ’Escobar: Paradise Lost’ ikke har fået de bedste anmeldelser indtil videre, ser traileren ganske skarp ud.

Læs også: Martin Scorsese øjner film om The Ramones

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af