Trailer: Jennifer Lawrence og Bradley Cooper i Susanne Biers længe ventede ’Serena’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Susanne Bier. Medvirkende: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Rhys Ifans, Toby Jones, David Dencik. Premiere: Verdenspremiere 13. oktober på London Film Festival, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Så har vi endelig den første trailer til Susanne Biers længe ventede periodedrama ’Serena’, der, ligesom ’Silver Linings Playbook’, sætter Jennifer Lawrence og Bradley Cooper over for hinanden. Optagelserne fandt sted helt tilbage i foråret 2012, hvorfor det altså har taget mere end to år, før filmen nu endelig er klar til at blive vist. Den foregår i den amerikanske stat North Carolina under depressionstiden og indfanger tilsyneladende tidsånden flot i produktionsdesign og kostumer.

2. Susanne Bier er langt fra filmens eneste danske indslag. David Dencik indtager, bedømt ud fra traileren, en af filmens største roller som Buchanan, med hvem Coopers karakter George Pemberton øjensynligt har en hård rivalisering. Kim Bodnia har også en rolle, men han viser sig dog ikke i denne første trailer. Endelig er danske Morten Søborg fotograf på filmen.

3. Det er ikke Biers første internationale, engelsksprogede film. Hun lavede i 2007 ’Things We Lost In the Fire’ med Halle Berry og Benicio del Toro, der dog ikke blev noget internationalt gennembrud. Nogle år senere vandt hun dog en Oscar for bedste udenlandske film med ’Hævnen’, hvilket helt sikkert var medvirkende til, at hun fik en chance mere. Den griber hun altså nu med ’Serena’, hvor Bier for første gang prøver kræfter med et historisk projekt. Vi tør ikke fra traileren fælde dom over, om det lykkes hende at vriste sig fri at den stivhed, som periodedramaer ofte fører med sig.

Læs også: Susanne Biers ’Serena’ får omsider verdenspremiere på festival

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af