Trailer: Mila Kunis og Channing Tatum på rumeventyr i ’Jupiter Ascending’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Andy og Lana Wachowski. Medvirkende: Mila Kunis, Channing Tatum, Eddie Redmayne, Sean Bean. Premiere: Dansk premiere den 5. februar 2015.

Tre trailer-tanker:

1. Lad os få det af vejen med det samme: Channing Tatum er en meget flot mand, men det skæg, han sporter i ’Jupiter Ascending’, ser simpelthen så åndssvagt ud, at det næsten er sejt. Han spiller den genetisk modificerede jæger Caine, der kommer til Jorden for at finde Jupiter Jones, spillet af Mila Kunis, da hun er kosmisk kongelig og kan afgøre universets skæbne. Eller noget i den stil, det er pænt svært at finde hoved og tale i historien ud fra den komplicerede trailer.

2. Det er søskendeparret Andy og Lana Wachowski, kendt som hjernerne bag ’Matrix’-trilogien, der står bag denne nye, komplekse sci-fi-fortælling. Deres forrige film var den ikke mindre hjernevridende ’Cloud Atlas’, der blandede fortid, nutid og fremtid i en pærevælling af en historie, man skulle holde tungen lige i munden for at følge med i. I ’Jupiter Ascending’ tager de øjensynligt endnu engang både fortælling og æstetik ud på et filmisk overdrev, der kan blive enten imponerende i sin ambition eller falde til jorden i et usammenhængende eksperiment. Filmen skulle egentlig have haft premiere i sommer, men blev udskudt, hvilket næppe er et godt tegn.

3. Udover Kunis og Tatum i deres bedste rumoutfit medvirker også Eddie Redmayne som den onde Balem. Han sidder i kørestol som Stephen Hawking i den kommende ’The Theory of Everything’, men får her mulighed for at smide et Scarecrow-fra-Batman-klamt ansigt i ubehagelige folder. Endelig medvirker Sean Bean også, og det skal blive spændende at se, om han står distancen hele filmen igennem.

Læs også: Trailer til ’The Theory of Everything’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af