Video: Chris Pratt gør grin med Marvel i ’Saturday Night Live’

Sommeren har tilhørt Chris Pratt og Marvel, der med ’Guardians of the Galaxy’ både har domineret box office og fået glimrende anmeldelser. I det hele taget ser Marvel ikke ud til at kunne begå fejl for tiden, hvorfor de nok heller ikke har noget imod, at Pratt lavede lidt sjov på deres bekostning i hans værtsdebut i ’Saturday Night Live’.

Her deltog han blandt andet i sketchen ’Marvel Can’t Fail’, der kan ses ovenfor og bygger på ’Guardians of the Galaxy’ og filmens hyldede musiktema. Der bliver ligeledes gjort grin med den kommende Marvel-film ’Ant-Man’, der har Paul Rudd i hovedrollen, samt næste installation i ’Star Wars’-universet, der står til at få premiere næste år.

Se også Chris Pratts åbningsmonolog, der inkluderer en sang om hans førstegangsoplevelse som vært på ’Saturday Night Live’. Den inddrager hans kone, skuespiller Anna Faris, og deres barn, der eftersigende havde en »really sexy birth«. Se åbningsmonologen nedenfor.

Læs også: Se Emma Stone og Andrew Garfields anstrengte kysserier fra ‘Saturday Night Live’

Læs også: Se Lena Dunhams optakt til ‘Saturday Night Live’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af